experts in vaping

“KWALITEIT WORDT ALTIJD GEWAARDEERD.”

   Drs. R. Fresow, arts (CEO Elevenly BV en Elevape BV)

 

 

Elektronische sigaretten zijn een volwaardig alternatief voor de traditionele sigaret. Veel nadelen van traditioneel roken worden met een e-sigaret verleden tijd. Elevenly BV is de enige geautoriseerde importeur van SmokeStik® elektronische sigaretten in Europa. Elevape BV verzorgt daarnaast voor Elevenly BV de verkoop en distributie in Nederland en vele andere Europese landen. SmokeStik® elektronische sigaretten worden geproduceerd door een bedrijf uit de Verenigde Staten.

 

Algemeen directeur en arts Roel Fresow is één van de initiatiefnemers en huidig voorzitter van de Esigbond, de Nederlandse brancheorganisatie voor de elektronische sigarettenindustrie. Commercieel directeur Frans Fresow werkte jarenlang in de tabaksindustrie. Zijn uitgebreide kennis en netwerk in deze branche is van grote invloed geweest bij de introductie van e-sigaretten op de Europese markt.

Samen met hun medewerkers zetten zij zich onvermoeibaar in om de voordelen van de elektronische sigaret uit te breiden en de nadelen steeds verder te verminderen.

 

U kunt SmokeStik® producten alleen via onze klantgerichte verkooppunten bestellen. Daarmee verzekert u zich van persoonlijke ondersteuning en kunt u altijd een beroep doen op onze hoogwaardige service. Door uitsluitend samen te werken met lokale retailers die uitblinken in service en klantgericht denken, worden onze producten op de meest professionele manier aan de consument uitgeleverd.

 

Voor meer informatie over de producten van SmokeStik® verwijzen wij u dan ook graag naar uw vertrouwde tabakverkooppunt.

 

Kijk voor overige informatie over de lokale distributie van SmokeStik®  op www.elevape.nl

 

Elevape B.V. is een dochteronderneming van Elevenly B.V. en streeft naar het optimaliseren van de huidige regulering

van de elektronische sigaretten industrie. Om die reden zijn wij lid van de Elektronische Sigaretten Bond Nederland (Esigbond).

Dit is een Nederlandse organisatie die verkopers helpt bij het verbeteren van kwaliteit en het ondersteunen van zaken aangaande wetgeving.

Elevape B.V. werkt nauw samen met de Esigbond en is een gewaardeerd lid van deze brancheorganisatie.