experts in vaping

DISCLAIMER

 

Deze website is eigendom van Elevape B.V. Gebruik van enige informatie verkregen middels de website(s) van Elevape B.V. gebeurt voor risico van de gebruiker.

 

De website(s) van Elevape B.V. kan/kunnen verwijzingen of hyperlinks bevatten naar andere sites die buiten het domein van Elevape B.V. liggen. Deze zijn opgenomen ter informatie van de gebruikers en te goeder trouw geselecteerd voor de doelgroepen van Elevape B.V. Elevape B.V. is niet verantwoordelijk voor de inhoud of beschikbaarheid van deze sites of bronnen.

 

Elevape B.V. geeft geen garantie noch aanvaardt zij enigerlei aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, data, adviezen, verklaringen, producten of ander materiaal op dergelijke sites of bronnen, binnen de grenzen van de Nederlandse wet.

Elevape B.V. is een dochteronderneming van Elevenly B.V. en streeft naar het optimaliseren van de huidige regulering

van de elektronische sigaretten industrie. Om die reden zijn wij lid van de Elektronische Sigaretten Bond Nederland (Esigbond).

Dit is een Nederlandse organisatie die verkopers helpt bij het verbeteren van kwaliteit en het ondersteunen van zaken aangaande wetgeving.

Elevape B.V. werkt nauw samen met de Esigbond en is een gewaardeerd lid van deze brancheorganisatie.